Deze week ontvangen ruim 22.000 kinderen in Amersfoort de ZomerPretPas. Met de ZomerPretPas kan elk kind deze zomer sportieve, creatieve en avontuurlijke activiteiten ondernemen. Voor het eerst zijn er dit jaar ook activiteiten voor twee- tot vierjarigen. Joke Spruit, manager pedagogiek bij Ska Kinderopvang, is met de 4e editie nog altijd super enthousiast:

‘De eerste jaren zijn enorm belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. De georganiseerde activiteiten sluiten aan bij de gezonde ontwikkeling van een kind en zorgen ervoor dat een kind zich spelenderwijs kan ontwikkelen. Daarom werken we bij Ska Kinderopvang graag mee!’

We organiseren gratis knutsel- en speelactiviteiten. De twee- tot vierjarigen kunnen samen dansen, knutselen en koken. De activiteiten zijn verspreid over de Ska kindcentra Bubbels, Jan Jans, Plons en Vlinderslag. Ieder kind uit Amersfoort heeft zo de mogelijkheid om een leuke zomer te beleven.

De ZomerPretPas is een initiatief van Kath. Samen met Willemijn, Feike en Margriet maakt het viertal sinds 2017 de ZomerPretPas. Zij merkte, en hoorde van andere ouders, dat zes weken erg lang is als je niet of nauwelijks op vakantie kan. Samen bedachten ze een pas waarmee ieder kind gratis of met weinig geld aan leuke zomeractiviteiten kan deelnemen. De pas komt tot stand dankzij de hulp van de gemeente Amersfoort, Indebuurt033, Schoolsport Amersfoort, ABC- Amersfoort en vele andere Amersfoortse organisaties.

Benieuwd naar alle activiteiten? Ga naar www.zomerpretpas.nl 

ZomerPretPas Ska Kinderopvang

 

Meer nieuws & blogs